Ingrediënten
- Bladerdeeg
- 200gr gesneden beenham
- 250gr geraspte kaas
- 750gr beetgaar gekookte Asperges
- 4dl melk of koffiemelk
- 1dl crème fraîche
- 1dl room
- 4 eidooiers
- 4 geslagen eiwitten
- 100gr bloem
Bereiden
Bekleed een beboterde quichevorm of bakblik met het bladerdeeg. Prik met een vork een aantal gaatjes in het bladerdeeg. Snij de ham in reepjes of blokjes. Leg de asperges om en om in de vorm. Meng de ingrediënten en vul de met bladerdeeg bekleedde vorm hiermee. Maak vervolgens de appareille. Meng de melk, koksroom, crème fraîche en de eidooiers. Klop vervolgens de eiwitten stijf en spatel deze voorzichtig door het mengsel. Als laatste de bloem voorzichtig doorspatelen. De vorm verder opvullen met de appareille. Daarna in de oven van 170 graden 50 minuten afbakken.