Asperges met kreeft en tuinkruiden

Hoofdgerecht - 40min - 4pers

Ingrediƫnten

  • 1 kilo AA asperges
  • 2 kreeften
  • 1 dl Knorr Professional Kreeftenjus
  • 1 dl Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus
  • Phase with natural butter flavour
  • 100 gr doperwten
  • 100 gr tuinbonen
  • 150 gr lamsoren
  • 10 gr kruiden (roomse kervel
  • bronzen
  • venkel
  • klaverzuring)
  • peper en zout

Bereiden

Asperges: Schil en kook de asperges met wat zout. Na de kooktijd de pan van de warmtebron met de deksel op de pan. Laat nog 15 minuten in het water nagaren.

Kreeft: Kook de kreeften naar eigen inzicht en maak ze schoon. Bewaar eventueel de kreeftenschalen voor de opmaak van het gerecht.

Saus: Reduceer de kreeftenjus tot de helft. Verwarm de Hollandaise saus. Meng de jus door de Hollanaisesaus en giet deze in een sifon. Zet de sifon onder druk met een patroon en houd deze au bain-marie warm.

Garnituur: Blancheer de doperwten en de tuinbonen. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten. Breng op smaak. Stoof de lamsoren kort in Phase en breng ze op smaak.

Opmaak: Verdeel de lamsoren samen met de asperges en de kreeft over de borden. Schep de doperwten en de tuinboontjes erbij. Spuit de saus erover. Maak het gerecht af met de geplukte tuinkruiden en eventueel kreeftenschalen.

Bronvermelding van Knorr

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!