Ingrediƫnten
- 2 kilo AA asperges
- 5 gr bieslook
- Phase with Natural Butter Flavour
- 100 gr doperwten
- 100 gr tuinbonen
- 150 gr Ā gerookte zalm
- 50 gr pata negra
- 1 dl Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus
- 5 takken salad pea
- Zout en peper
Bereiden
Asperges: Schil en kook de asperges met wat zout. Na de kooktijd de pan van de warmte bron en laat 15 minuten in het vocht staan. Snijd de bieslook. Maak de asperges af met Phase en bieslook.
Garnituur: Blancheer de doperwten en de tuinbonen. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten. Breng ze op smaak. Snijd de zalm in blokjes en de pata negra in dunne plakjes.
Saus: Verwarm de Hollandaise en giet deze in een sifon. Zet de sifon onder druk met een patroon en houd deze au bain-marie warm.
Opmaak: Leg de asperges op borden. Schep de doperwten en de tuinbonen erbij. Verdeel de gesneden zalm en de ham en maak het gerecht af met de Hollandaise saus en takjes salad pea.