Ingrediënten
- 2 kilo AA asperges
- Halve kilo nieuwe aardappelen
- 10 gr bieslook
- boter
- 4 eieren
- 400 gr ham
- 2 dl Knorr Garde d’Or Hollandaise saus
- 4 takken salad pea
- zout
Bereiden
Asperges: Schil de asperges en kook ze met wat zout. Zet na de kooktijd de pan van de warmte bron en doe de deksel op de pan. Laat ze ongeveer 15 minuten in het water liggen om na te garen.
Garnituur: Schil of tourneer de aarappels. Was en kook ze in water met iets zout. Snijd de bieslook. Giet de aardappels af. Doe de bieslook en de boter erbij. Kook de eieren ongeveer 6 minuten. Pel en halveer ze. Snijd de ham in dunne plakken.
Saus: Verwarm de Hollandaisesaus en giet deze in een sifon. Zet de sifon onder druk met een patroon en verwarm deze au bain-marie.
Opmaak: Schep de asperges op de borden. Leg de ham, eieren, en aardappeltjes erbij. Maak het gerecht af met Hollandaisesaus en takjes salad pea.