Flesjes gevuld met asperges en ham

Hoofd/ tussen gerecht 4 personen

Ingrediƫnten

  • 1
  • 5 kg Asperges
  • 1 tl zout
  • 1 el boter
  • Hollandaise saus en ham. Voor de flensjes: 50 gr bloem
  • 1 mespunt bakpoeder
  • snufje zout
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • 4 el (spa rood) water
  • 1 el boter

Bereiden

Schil de asperges. Kook de asperges in water met zout en boter beetgaar. Nadien uit laten lekken. 

Maak het beslag voor de flensjes door de bloem, ei, bakpoeder, zout en melk door elkaar te mengen. Laat deze 15 minuten rijzen. Klop daarna het mineraalwater erdoor. 

Bak daarna de dunne flensjes in boter. Rol de plakken ham en asperges in de flensjes en serveer er Hollandaise saus bij.

Bron: Boek Asperges -> Annerose Sieck en Sylvia Winnewisser

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!