Roerbakken met asperges

Hoofdgerecht - 4 pers

Ingrediënten

  • 350gr Sallandse asperges per persoon
  • stuk mager licht gerookt spek
  • Olijfolie
  • kruiden naar eigen smaak vergeet niet de lenteui

Bereiden

Asperges schillen en in dunne diagonale mootjes snijden.
De olijfolie in de wok (hapjespan) verhitten de de fijn gesneden spekreepjes toevoegen.

Daarna de zelfgekozen kruiden en/of groenten meebakken. Vervolgens de aspergestukjes toevoegen en mee bakken. Eventueel fijn gesneden ham en bieslook toevoegen. Deze mee bakken totdat de asperges (beet)gaar zijn. Voeg naar eigen smaak peper en/of zout toe. Laat met dit gerecht uw fantasie werken. Dit gerechtje is lekker op een boterham als lunch of serveer er stokbrood bij. Ook goed te combineren met rijst voor een hoofdmaaltijd.

Kooktip van De Weerd

Voeg bv eens champignons, prei, taugé en wat ketjap asin toe. Smakelijk eten!

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!