Ingrediënten

  • 2 haringen
  • 500 gr beetgare asperges in schuin gesneden stukken
  • 2 el amandel schaafsel Voor de dille-olie: 4 el olijfolie
  • half bosje dille
  • zout

Bereiden

Meng met de staafmixer de dikke en olie in een gladde dressing en maak af met zout.

De beetgare asperge stukken verdelen over 4 borden en drapeer de haringstukjes erop.

Bestrooi met amandel en besprenkel met de dille olie.  

Openingstijden
maandag
09:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 16:00
zondag
10:00 – 14:00
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!