Ingrediƫnten

  • 500 gr beetgare asperges in stukken
  • 150 gr spinazie
  • 400 gr kippendij in plakjes
  • 2 el olijfolie
  • 200 gr champignons in plakjes
  • 2 el balsamico azijn
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • zout/ peper

Bereiden

De kippendij kruiden met peper en zout. Snijd het daarna in plakken. Verhit de olie in de pan en bak deze mooi bruin en gaar. Bak de champignons even mee en blus af met de balsamico azijn. Verdeel de spinazie over de borden met in het midden ruimte voor het kip champignon mengsel. Verdeel de aspergestukken over de salade en het bakvocht wat over is mag er overheen besprenkeld worden. Bestrooi dan met de geraspte kaas.

Boek-> Miller Asperges betoverend lekker

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!