Salade met groene en witte asperges, gerookte zalm en rauwe ham

Lunch/ bijgerecht, 30min, 4personen

Ingrediƫnten

  • 12 stengels A1 asperges
  • klein bosje (6 stengels) groene asperges
  • 4 plakken rauwe ham
  • 4 plakken gravad lachs zalm
  • 1 zakje gemengde sla
  • balsamicoazijn
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereiden

Asperges: Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges met wat zout of een groentebouillon tablet. Laat het 3 minuten koken en zet het daarna van de warmte bron af. Haal ze uit de pan zodat ze niet verder garen.

Vinaigrette: meng de balsamicoazijn met de olijfolie en voeg naar eigen smaak zout en peper toe. Meng de sla samen met de vinaigrette.

Opmaak: Leg 2 asperges heel op het bord en daarnaast een plak zalm. Leg een toef sla naast de zalm. Snijd 1 witte en 1 groene asperges in stukjes van een 1,5 cm. Leg op de sla een plak ham en drapeer de asperges er overheen.

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!