Salade met groene en witte asperges, gerookte zalm en rauwe ham

Lunch/ bijgerecht, 30min, 4personen

Ingrediënten

  • 12 stengels A1 asperges
  • klein bosje (6 stengels) groene asperges
  • 4 plakken rauwe ham
  • 4 plakken gravad lachs zalm
  • 1 zakje gemengde sla
  • balsamicoazijn
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereiden

Asperges: Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges met wat zout of een groentebouillon tablet. Laat het 3 minuten koken en zet het daarna van de warmte bron af. Haal ze uit de pan zodat ze niet verder garen.

Vinaigrette: meng de balsamicoazijn met de olijfolie en voeg naar eigen smaak zout en peper toe. Meng de sla samen met de vinaigrette.

Opmaak: Leg 2 asperges heel op het bord en daarnaast een plak zalm. Leg een toef sla naast de zalm. Snijd 1 witte en 1 groene asperges in stukjes van een 1,5 cm. Leg op de sla een plak ham en drapeer de asperges er overheen.

Openingstijden
maandag
09:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 16:00
zondag
10:00 – 14:00
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!