Asperges Traditioneel

Hoofdgerecht - 20min - 4pers

Ingrediƫnten

  • 1 kg. Asperges
  • zout of bouillon-tablet
  • 2 gekookte eieren
  • 2 ons Beenham
  • 1 pakje Roomboter

Bereiden

Zet de geschilde asperges op met koud water en breng ze aan de kook.
Naar gelang de dikte van de asperges (AA kwal.) laat U ze een 4 a 5 min. goed doorkoken.

Zet dan de pan van het vuur en laat ze een minuut of 10 a 15 nagaren in het kookvocht. Laat ze goed uitlekken.

Serveer de asperges op de klassieke manier met partjes ei , gesmolten roomboter en eventueel in stukjes gesneden echte beenham. Geef er aardappelen bij.

Kooktip van De Weerd

Ook lekker bij asperges is rosbief, fricandeau, varkenshaas, nagelhout, kipfilet en gerookte zalm.
Smakelijk eten!

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Alle openingstijden
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom onze asperges!